Godnatt

Tidig kvall for oss. Imorgon tar vi namligen forsta basta buss till Quito for att dar byta till nasta buss och ta oss upp till Atacames i norra Ecuador. Resan kommer nog ta dryga 12 timmar (antagligen mer). Vi spyr lite pa att aka buss vid det har laget, men nu ar det inte manga kvar!

Kommentarer
Postat av: Mamma Marie

God morgon! Jag förstår att ni är trötta på att åka buss.Inte så bra för era stackars magar att sitta hopklämda så länge heller. Kan ni inte stanna någonstans där det är fint nu och bara vara kvar där tills det är dags att åka hem? Ni har väl kängorna kvar hoppas jag, så ni kan ta igen den förlorade inkavandringen, fast jag misstänker att ni redan går en hel del? Här hemma börjar gräset spira, vitsipporna blommar för fullt och i går kunde man gå i shorts och linne! Ni kommer hem perfekt lagom till vår fina svenska vår. Var rädda om nu (med!), kram!

2011-04-20 @ 09:41:00
Postat av: Agnes

Kangorna har vi skickat hem, men gympadojorna ar kvar. Sa ja, vi gar en hel del nar det inte ar for varmt! Vi langtar hem en massa nu nar ni berattar om att varen har kommit. En vecka kvar:)

2011-04-21 @ 04:12:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0